- Autor: petrabodlak@seznam.c
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 500 |
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 200 |
Majonéza | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 7 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, cukr krupice
Energetická hodnota celkem: 4098 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 683 kJ
Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.