- Autor: petrabodlak@seznam.c
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole bílé v rajské omáčce | 500 |
Rajčata konzervovaná | 250 |
Cibule | 300 |
Vepřová plec (syrová) | 1000 |
Voda | 1000 |
Rajský protlak | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, česnek
Energetická hodnota celkem: 9573 kJ
Bílkoviny (g): 221,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 957 kJ
Bílkoviny (g): 22.1, Tuky (g): 10.4, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.