- Autor: petrabodlak@seznam.c
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 880 |
Ementál 45% | 250 |
Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 150 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Sůl | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Strouhanka kukuřičná | 100 |
Energetická hodnota celkem: 13566 kJ
Bílkoviny (g): 276,
Tuky (g): 185,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 97,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 24
Energetická hodnota na 1 porci: 1357 kJ
Bílkoviny (g): 27.6, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.