TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Šedá treska na rozmarýnu s citrónem, salátové listy 210g (bez přílohy)

Zpět
  • Autor: Vexta
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

rozmaryn

Energetická hodnota celkem: 1424 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Porce tresky osolíme a pokapeme směsí olivového oleje s rozpuštěným máslem. Rybu grilujeme s čerstvým rozmarýnem z obou stran. Podáváme s dílkem citronu, ozdobíme sekanou petrželovou natí a salátovými listy. Listové saláty důkladně propereme, natrháme na malé kousky a pokapeme olivovým olejem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři