- Autor: Vexta
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Směs listových salátů | 50 |
Filé z tresky (mražené) | 230 |
Sůl | 3 |
Olej olivový | 12 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Citronová šťáva | 20 |
Petržel - nať | 2 |
Dochucovadla:
rozmaryn
Energetická hodnota celkem: 1424 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Porce tresky osolíme a pokapeme směsí olivového oleje s rozpuštěným máslem. Rybu grilujeme s čerstvým rozmarýnem z obou stran. Podáváme s dílkem citronu, ozdobíme sekanou petrželovou natí a salátovými listy. Listové saláty důkladně propereme, natrháme na malé kousky a pokapeme olivovým olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.