- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 5
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb toastový celozrnný průměr | 50 |
Skyr bílý průměr | 150 |
Maliny | 50 |
Borůvky | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1060 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Toust opečeme nasucho na pánvi, v troubě nebo topinkovači. Potřeme skyrem a poklademe libovolným ovocem. Dle chuti můžeme dozdobit a dochutit strouhanou čokoládou, nasekanými oříšky nebo ořechovým "máslem". Dosladit lze případně čekankovým sirupem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.