- Autor: Vexta
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 2500 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 7
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky. Okořeníme gyros kořením a opečeme společně s nakrájenou cibulí, nasekaným česnekem, zázvorem. Čínské zelí nakrájíme na tenké proužky. Tortillu naplníme masovou směsí, nakrájeným zelím a zabalíme. Krátce v troubě zapečeme. Při servírování zdobíme jogurtovým dipem a sekanou petrželkou. Jogurtový dip připravíme smícháním bílého jogurtu, nakrájených feferonek, sterilovaných okurek, žampionů, petrželové natě, cibule, kečupu, hořčice a dochutíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.