- Autor: Vexta
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00

Ingredience
Energetická hodnota celkem: 1620 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Namočené fazole uvaříme do měkka. Hovězí maso nameleme. Papriku nakrájíme na větší kostky. Cibuli a rajčata nakrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme cibuli, drcený kmín, sladkou papriku a oregano. Přidáme mleté maso, česnek, chilli papričku, drcená rajčata a salsu. Dochutíme solí a pepřem a maso dusíme do měkka. Na závěr přidáme k dušenému masu vařené fazole, nakrájenou papriku, nasekaný koriandr. Směs lehce zahustíme máčeným škrobem, promícháme, dochutíme solí, případně mletým pepřem, společně ještě krátce povaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.