- Autor: Vexta
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 310.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 100 |
Olej řepkový | 12 |
Špek | 10 |
Cibule | 25 |
Mouka pšeničná hladká | 15 |
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 15 |
Hrášek | 9 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 11 |
Energetická hodnota celkem: 1761 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 6 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Díly hovězího masa prošpikujeme špekem, osolíme, opepříme a opečeme na tmavším cibulovém základu. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, omáčku zahustíme jíškou připravenou z oleje a mouky, provaříme a podle potřeby dosolíme. Jako vložku do omáčky přidáme nakrájenou šunku, vejce a hrášek. Krátce společně povaříme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.