TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí pražská pečeně se šunkou, hráškem a vejci bez přílohy

Zpět
  • Autor: Vexta
  • Doba přípravy (min.): 1
  • Uživatelský recept
  • Porce: 310.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1761 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 6 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Díly hovězího masa prošpikujeme špekem, osolíme, opepříme a opečeme na tmavším cibulovém základu. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, omáčku zahustíme jíškou připravenou z oleje a mouky, provaříme a podle potřeby dosolíme. Jako vložku do omáčky přidáme nakrájenou šunku, vejce a hrášek. Krátce společně povaříme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři