- Autor: Terboh
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dančí plec (syrová) | 1200 |
Mrkev | 300 |
Petržel - kořen | 150 |
Celer řapíkatý | 150 |
Cibule | 120 |
Švestková povidla | 250 |
Víno červené | 200 |
Vývar masový | 200 |
Brambory (syrové) | 1400 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 15603 kJ
Bílkoviny (g): 305,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 472,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 192,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2229 kJ
Bílkoviny (g): 43.6, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 67.4, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 27.4, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.