- Autor: Andymal
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 5 |
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Brokolice | 50 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 100 |
Květák | 100 |
Celer řapíkatý | 100 |
Voda | 2000 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 821 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 205 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
očištěnou zeleninu nakrájíme, zalejeme vodou a uvaříme All dente, do hotové přidáme zelenou perželku a máslo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.