- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 100 |
Cottage 20% průměr | 100 |
Chléb žitný kváskový průměr | 200 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 20 |
Dochucovadla:
tymián, rozmarýn
Energetická hodnota celkem: 3054 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 764 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 27, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Červenou řepu si předem upečeme (oloupeme, přidáme libovolné koření, zabalíme do alobalu a pečeme při 180 stupních doměkka). Pro rychlejší přípravu můžeme použít předvařenou vakuovanou řepu. Pečivo potřeme cottagem, poklademe na plátky nakrájenou řepou a posypeme semínky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.