- Autor: klokockovaeva
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 528 |
Celer - bulva | 531 |
Voda | 1000 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 200 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 3950 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 329 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.