- Autor: babika
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
400 g vepřového libového masa,1 cibule, 250 g zelí kysané, 50 g zakysaná smetana, sůl, pepř, česnek, olivový olej, paprika mletá
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 2 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 50 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Cibule | 70 |
Vepřové libové průměr | 400 |
Energetická hodnota celkem: 4952 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2476 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 19, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky . Cibulku zpěníme na oleji, přidáme maso a opečeme. Posypeme mletou paprikou, podlijem vodou a dusíme do měkka. Přidáme kysané zelí , česnek a zakysanou smetanu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.