- Autor: irenavalterova
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 1000 |
Dýně průměr | 285 |
Cibule | 200 |
Máslo přepuštěné Ghí | 45 |
Voda | 300 |
Dochucovadla:
sůl, mletá sladká paprika
Energetická hodnota celkem: 8131 kJ
Bílkoviny (g): 207,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1626 kJ
Bílkoviny (g): 41.4, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Maso osolíme a opaprikujeme. Na ghí osmahneme maso, necháme zatáhnout, vyndáme. Ve výpeku osmahneme cibuli, na ni pak přidáme maso a restujeme 15 minut. Přidáme dýni a chvíli restujeme. Pak podlijeme vodou a dusíme do měkka (cca 1 hodinu). Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.