TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boloňské špagety ze sójového masa

Zpět
  • Autor: Sheldon
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Výborný každodenní oběd, příprava chvilku trvá, ale i přítel si pochutná pokud navrch přihodím kousek strouhaného sýra.

Ingredience

Dochucovadla:

bujón Natur hovězí a zeleninový

Energetická hodnota celkem: 12831 kJ

Bílkoviny (g): 144, Tuky (g): 61, Sacharidy (g): 462, SAFA (g): 9, Cukry (g): 113, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2566 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 92.4, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 22.6, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 1.4

Postup přípravy

Na oleji zpěním cibulku, přidám nastrouhanou mrkev a podusím. Mezitím si podle návodu uvařím sójový granulát, jen do vody přihodím kostku hovězího bujónu. až bude soja hotová, scedím ji, zbytek vody vytlačím, a přihodím ji k mrkvi. vše osmahneme, zalijeme 400 ml vody a 500ml rajského protlaku, vše svaříme, osolíme, opepříme, přidáme oregano, popř. půl kostky zeleninovo-bylinkového bujónu, vaříme dokud mrkev nezměkne. Podáváme se špagetami, popř. posypané sýrem. V počítadle Sójové nudličky, použijte ovšem Sójový granulát pro zachováni podobnosti Boloňských špaget.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři