- Autor: Boubelinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeské máslo 82% | 15 |
Smetana ke šlehání 31% | 10 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 350 |
Cibule | 30 |
Květák | 500 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Dochucovadla:
česnek, koření
Energetická hodnota celkem: 4835 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2418 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 40.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 18.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Květák uvaříme přidáme máslo a smetanu-rozmixujeme Do masa přidáme vejce, jemně nakrájenou cibuli, česnek,koření a vložíme do pekáčku. Na maso dáme květákovou peřinku. Vložíme do trouby na 180°45min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.