- Autor: sarlev
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 350 |
Rýže parboiled (v suchém stavu) | 300 |
Cibule | 90 |
Hrášek | 90 |
Mrkev | 42 |
Rajský protlak | 20 |
Olej slunečnicový | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření
Energetická hodnota celkem: 6920 kJ
Bílkoviny (g): 109,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 272,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ
Bílkoviny (g): 27.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 68, SAFA (g): 1, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli a maso, přidáme protlak, opláchnutou rýži,hrášek,mrkev, koření (nové koření ,celý pepř,hřebíček bobkový list), podle chuti osolíme a podlijeme vodou(asi 1cm nad rýži) a dusíme pod pokličkou cca 25minut. Necháme ještě 5mit stát, pak promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.