- Autor: BlankaSVK
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 32% | 25 |
Jihočeské máslo 82% | 50 |
Citron | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2088 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1044 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 24.5, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 13, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Stávu z citronu zahreje,prisypte máslo a m´chejte az vznikne omácka. Pridejte parmezán. Opeprit a osolit.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.