- Autor: Tereza Rog.
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Madeland 45% | 20 |
Sýr polotučný polotvrdý 30% průměr | 5 |
Mozzarella 45% | 3 |
Lučina Pro děti | 40 |
Salát ledový | 10 |
Rajčata cherry | 20 |
Mrkev | 30 |
Okurka salátová | 50 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 40 |
Houska hamburgerová průměr | 50 |
Dochucovadla:
Citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1928 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Pomazánku vytvoříme smícháním tuňáka s lučinou, dochutíme citronem. Šťávu nebo olej z konzervy slijeme, aby nebyla konzistence příliš řídká. Hamburgerovou bulku rozřízneme, potřeme pomazánkou a obložíme plátkovým sýrem a zeleninou. Dozdobíme dle vlastní fantazie, pomoci nám mohou vykrajovátka a škrabka. Nos je z mozzarelly, oči z vykrojeného plátku sýra a ze zeleniny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.