- Autor: durinova
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 1000 |
Hrách (v suchém stavu) | 25 |
Koření průměr (bez soli) | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 73 |
Vepřová plec (syrová) | 905 |
Cibule | 254 |
Česnek | 11 |
Energetická hodnota celkem: 10169 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 165,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 71,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1130 kJ
Bílkoviny (g): 20.2, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.