- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 200 |
Vepřová plec (syrová) | 300 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, pálivá paprika (pálivá omáčka ajvar)
Energetická hodnota celkem: 7055 kJ
Bílkoviny (g): 132,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1411 kJ
Bílkoviny (g): 26.4, Tuky (g): 24.6, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Všechno maso umeleme, nejlépe 2x. Cibuli propaříme, aby se zmírnila ostrost a také aby změkla. Vše smícháme, osolíme, opepříme, přidáme pálivou papriku a/nebo ajvar podle chuti. Grilujeme, nesmažíme.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.