- Autor: hanka.ventrubova
- Porce: 6.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - kořen | 120 |
Mrkev | 120 |
Celer bulva | 200 |
Cibule | 170 |
Máslo přepuštěné Ghí | 50 |
Krůtí srdce | 540 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Jablečný ocet | 25 |
Cukr třtinový hnědý | 45 |
Voda | 900 |
Smetana na vaření 12% | 300 |
Sůl | 6 |
Máslo čerstvé nesolené | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Energetická hodnota celkem: 7966 kJ
Bílkoviny (g): 117,
Tuky (g): 149,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1226 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 22.9, Sacharidy (g): 21.1, SAFA (g): 12.8, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.