- Autor: ifucikova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 160 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Kypřící prášek do perníku | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 85 |
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Cuketa | 200 |
Olej řepkový | 50 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 15 |
Energetická hodnota celkem: 7338 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 248,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 99,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 612 kJ
Bílkoviny (g): 3.7, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 20.7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.