- Autor: Dr.Zelenka
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 400 |
Jelení hřbet (syrový) | 300 |
Rajčata | 100 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 240 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 100 |
Hrách (v suchém stavu) | 50 |
Olej řepkový | 50 |
Dochucovadla:
jalovec, rozmaryn, kmin, chilli, majoranka, cesnek,sul,pepr
Energetická hodnota celkem: 7307 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 182,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2436 kJ
Bílkoviny (g): 35.3, Tuky (g): 21.7, Sacharidy (g): 60.7, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 10.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.