- Autor: princezna1982
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka (syrová) | 210 |
Olej olivový | 9 |
Cibule | 40 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 260 |
Smetana do kávy 10% | 60 |
čekankový topping čokoláda | 15 |
Sůl | 6 |
Dochucovadla:
Pepř, paprika sladká
Energetická hodnota celkem: 2040 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 680 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Cibuli a maso nakrájíme na kostičky, osolíme a osmahneme na oleji. Přidáme zelí, vodu a koření a podusíme. Zalijeme smetanou, přidáme sirup (jakýkoliv čekankový se sacharidy do 7g/100ml) a případně dosolíme a je hotovo
Komentáře je možné psát až po přihlášení.