- Autor: princezna1982
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 400 |
Mrkev | 100 |
Cibule | 20 |
Ocet | 10 |
Sůl | 2 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Řecký jogurt bílý 0% (Milko) | 140 |
Pilos Jogurt bílý krémový | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1479 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 370 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Zelí nakrouhat nadrobno, posolit a promačkat. Přidat nastrouhanou mrkev, najemno nakrájenou cibulku, ocet, pepř a promíchat. V misce smíchat jogurty s hořčicí, přimíchat je k zelí a salát případně dosolit. Tentokrát podáváno s 50g šunky a 80g Holloumi sýra.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.