TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cheescake s jahodovým přelivem

Zpět
  • Autor: princezna1982
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11934 kJ

Bílkoviny (g): 199, Tuky (g): 164, Sacharidy (g): 106, SAFA (g): 69, Cukry (g): 76, Vláknina (g): 99, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1193 kJ

Bílkoviny (g): 19.9, Tuky (g): 16.4, Sacharidy (g): 10.6, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 9.9, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Proteinové tyčinky nahrubo nastrouháme, přidáme kokosovou a mandlovou mouku, rozehřáté máslo a zpracujeme směs, kterou vmačkáme na dno dortové formy o průměru 23 cm. Vejce s erythritolem a necukrem vyšleháme do pěny, poté přišleháme 30g sirupu, tvaroh, pudink a proteinový prášek. Vyšlehanou směs nalijeme na korpus a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na 10 minut poté zmírníme troubu na 160 a dopečeme ještě 30 minut. Do misky si nakrájíme na kousky jahody, přidáme sirup a umixujeme do hladka. Vychladlý dort rozdělíme na 10 dílků. Servírujeme jeden dílek dortu přelitý jahodovou omáčkou z 30g jahod + 3g čekankového sirupu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři