- Autor: princezna1982
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 90 |
Mrkev | 80 |
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Milko Žervé krémové | 80 |
Tvaroh odtučněný průměr | 150 |
Sůl | 0.5 |
Citronová šťáva | 5 |
Dochucovadla:
Pepř
Energetická hodnota celkem: 1804 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 451 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mrkev a celer nastrouháme najemno a lehce osmahneme na pánvi na másle. V misce smícháme žervé s tvarohem, pepřem, solí a troškou citrónové šťávy. Přidáme směs z pánve, vše promícháme a rozdělíme do mističek na 4 porce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.