TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Bulgurový salát s tuňákem

Zpět
  • Autor: princezna1982
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř,sůl

Energetická hodnota celkem: 5534 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 138, SAFA (g): 8, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 1384 kJ

Bílkoviny (g): 29.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 34.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 3.3

Postup přípravy

bulgur několikrát propláchneme a dáme vařit v osolené vodě. 2 vejce také dáme uvaříme natvrdo v osolené vodě. Mezitím si oškrábeme a nahrubo nastrouháme do mísy mrkev. Oba druhy rajčat, cibuli a papriku nakrájíme na drobné kostičky. Tuňáka slijeme z nálevu, navážíme a přidáme k ostatním surovinám do mísy (byly ho 2 velké a 1 malá konzerva). Uvařená vajíčka nakrájíme na kostičky, přidáme je s bulgurem do mísy, opepříme a promícháme. V malé misce si smícháme olej, hořčici a citrónovou šťávu a zamícháme do salátu. Všechna zelenina je v čisté váze tj. oškrábaná bez semínek atd. Váha jedné hotové porce je 332g

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři