- Autor: Tereza Rog.
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pórek | 40 |
Ricotta | 23 |
Tvaroh polotučný průměr | 40 |
Olej řepkový | 5 |
Chléb Šumava | 50 |
Sýr polotučný polotvrdý 30% průměr | 20 |
Zelenina průměr | 20 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Dochucovadla:
Bylinky, popř. trocha soli.
Energetická hodnota celkem: 1635 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na nízkých teplotách obděláme pokrájený pórek, který pak smícháme s tvarohem, ricottou a dochutíme dle potřeby. Vzniklou pomazánku namažeme na chleba. Vykrájíme plátkový sýr a na něj vyrobíme myš z uvařeného vejce. Dle fantazie dozdobíme zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.