TOPlist
Sledujte nás:

Vevereka

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Bylinky, popř. trochu soli.

Energetická hodnota celkem: 1199 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dýni uvaříme doměkka, rozmačkáme vidličkou a smícháme s tvarohem a ricottou. Vzniklou pomazánku ochutíme dle potřeby a namažeme na půl krajíce chleba. Z druhé půlky vyřízneme uši, namažeme a z proužků mrkve vznikající veverku dozdobíme. Oči a čumák jsou z napůlených lískových ořechů, zuby ze sýru. Talíř dozdobíme dle vlastní fantazie dalšími ořechy a ovocem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři