- Autor: Faktnevim
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr moučka | 6 |
Citronová šťáva | 20 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 100 |
Lučina | 50 |
Mrkev | 130 |
Celer bulva | 100 |
Dochucovadla:
Sůl dle chuti, může být i bílý nebo čerstvě mletý černý pepř.
Energetická hodnota celkem: 1379 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 345 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Zeleninu nastrouháme na jemné nudličky, vmícháme ostatní ingredience, promícháme a můžeme hned servírovat. Vhodná pomazánka na bílé i tmavé pečivo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.