- Autor: shime.czech
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 150 |
Hrášek mražený | 100 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Lučina & Skyr | 50 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Cibule | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Hořčice dijonská | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2606 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1303 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
šunku nakrájíme najemno, přidáme polotučný tvaroh, skyr&lučinu, kyselé okurky nakrájené na malé kostičky, cibuli nakrájenou na drobno, hrášek, hořčici, dijonskou hořčci, sůl pepř, vše společně promícháme. Necháme uležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.