- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory vařené (solené) | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Mouka pšeničná celozrnná | 50 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2395 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 112,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1198 kJ
Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařit brambory ve slupce, moučné lepší. Oloupat, osolit a co nejteplejší zpracovat na těsto. Namočeným nožem v teplé vodě rozkrájet "hady" na jednotlivé noky. Hodit do vařící vody, vyplavou asi za- minut
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.