- Autor: janamalisova
- Uživatelský recept
- Porce: 38.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 165 |
Mléko kefírové 1,5 % tuku | 450 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Mouka špaldová celozrnná | 125 |
Mouka pšeničná hladká | 125 |
Jedlá soda | 10 |
Dochucovadla:
sul
Energetická hodnota celkem: 6408 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 248,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 75,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 169 kJ
Bílkoviny (g): 1.7, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.