- Autor: benaja
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Psyllium průměr | 60 |
Vejce celé (syrové) | 240 |
Kypřící prášek do pečiva | 5 |
Lněné semínko | 30 |
Slunečnicová semínka (nesolená) | 30 |
Dochucovadla:
soľ
Energetická hodnota celkem: 4218 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 469 kJ
Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.