- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeské máslo 82% | 50 |
Cizrna uvařená (nesolená) | 150 |
Okurky sterilované průměr | 50 |
Tavený sýr 30 - 60% průměr | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3159 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 316 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
cizrnu uvaříme, rozmixujeme, přidáme nastrouhanou okurku nebo cibuli a vše smícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.