- Autor: Cibule230112
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 110 |
Mouka pšeničná polohrubá | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Star Linea (sukralosa) | 2 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 80 |
Hruška | 189 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 2836 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 709 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vejce s sukralozou a 1-2 lžícemi teplé vody vyšlehat do pěny. Pustupně přidat mouku, promíchat. Nalít do olejem vymazané a moukou vysypané malé remosky. Posypeme nakrájeným ovocem. Pečeme asi 15-20 min. Lze po vychladnutím polít bílým jogurtem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.