- Autor: FosaHlad1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzený bok | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Brambory (syrové) | 650 |
Zelí bílé kysané | 760 |
Mouka pšeničná polohrubá | 77 |
Vejce celá průměr | 110 |
Energetická hodnota celkem: 7080 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 199,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 295 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.