TOPlist
Sledujte nás:

Čočka "Jóžin z bažin"

Zpět
  • Autor: Tereza Rog.
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 1.00

Pozn.: Velikost porce upravte úměrně věku a individuálním potřebám dítěte. Zařadit můžete od 1 roku.

Ingredience

Dochucovadla:

Pesto, bylinky, sůl dle chuti

Energetická hodnota celkem: 1040 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Základem obličeje je čočka, můžeme zvolit libovolný druh. Vyhýbat se nemusíme ani variant v konzervě. Čočku připravíme dle zvyklostí, chuťových preferencí nebo věku dítěte. My jsme čočku dochutili bazalkovým pestem. Vejce si uvaříme natvrdo, rozpůlíme a vyrobíme oči. Na dozdobení použijeme kyselou okurku a čerstvou zeleninu dle chuti a fantazie.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři