- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka vepřová průměr | 540 |
Kapusta růžičková | 450 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
VÝVAR KUŘECÍ | 250 |
Dochucovadla:
šunka s kapustou pecená v troube podlita vyvarem
Energetická hodnota celkem: 3878 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 310 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.