TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Domácí knackebrot

Zpět
  • Autor: Cibule230112
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl i voda udaná jen přibližně.

Energetická hodnota celkem: 6018 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 232, SAFA (g): 8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 430 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Vše smíchat na polotekuté těsto (používám hnětač) Rozporstřít na papír na plech natenko rukama namáčenýma ve studené vodě. Zapéct asi na 150, nakrájek obdélníky, nechat dopéct na 180. Pozor, když se poprvé otevře trouba, je tam hodně horké páry.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři