- Autor: Yayla
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Cibule | 60 |
Okurky sterilované průměr | 90 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 2664 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 533 kJ
Bílkoviny (g): 11.6, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Vajíčka uvařená natvrdo nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme najemno, kyselé okurky nastrouhám na jemném struhadle. Všechny ingredience smícháme dohromady, dochutíme solí a pepřem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.