- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 19.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrášek sterilovaný průměr | 350 |
Brambory zimní | 150 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 50 |
Cibule | 300 |
Máslo čerstvé | 20 |
VÝVAR VEPŘOVÝ | 1000 |
Dochucovadla:
hrášek,č,čočka,máslo,cibule,vývar 1000ml,n.koř.2,pepř celý 15,bambor 150g
Energetická hodnota celkem: 5045 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 266 kJ
Bílkoviny (g): 1.9, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.