- Autor: moderatofortisimo
- Doba přípravy (min.): 240
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 800 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Smetana ke šlehání 33% | 140 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Kopr | 10 |
Citron | 15 |
Citronová kůra | 3 |
Dochucovadla:
Kopr pepř sůl
Energetická hodnota celkem: 8211 kJ
Bílkoviny (g): 169,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2053 kJ
Bílkoviny (g): 42.3, Tuky (g): 29.5, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 14.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.