- Autor: kacenka.3
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže jasmínová syrová | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Hořčice plnotučná | 10 |
Okurky sterilované | 20 |
Cibule | 30 |
Párky drůbeží | 10 |
Vejce celá průměr | 15 |
Hovězí maso zadní průměr | 70 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1622 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme 5g hořčice, dáme 10g cibule, okurku, salám a vajce, zabalíme. Na oleji osahneme 20g cibule, pak opečeme ptáčky ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě se zbytkem hořčice.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.