- Autor: zuzikvaf
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30 % průměr | 30 |
Cibule | 20 |
Česnek | 5 |
Květák | 250 |
Brambory zimní | 120 |
Kečup | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 7 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1385 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli a lisovaný česnek, přidáme na růžičky rozebraný povařený květák a kečup. Dosolíme a opepříme a dáme péct do trouby při 190 pečené asi 35min a před dopečením posypeme nastrouhaným sýrem. Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.