- Autor: Gizelaa
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 470 |
Rajčata | 1200 |
Paprika zelená | 280 |
Česnek | 30 |
Cuketa | 580 |
Cibule | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7099 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 94,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1183 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 15.7, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Maso umeleme nebo nakrájíme na malé kousky, opečeme nasucho na pánvi a okořeníme. Zleleninu očistíme, nakrájíme na kousky a společně podusíme. Okořeníme bazalkou a tymiánem, osolíme. Smícháme s masem. Podáváme s těstovinami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.