- Autor: kvichero
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krevety | 250 |
ryze rice market | 80 |
smetana Milda 26 | 60 |
X-tra Letmælk 1,5% | 100 |
Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 150 |
Cibule | 80 |
Olivovy olej | 10 |
Dochucovadla:
sul, pepr
Energetická hodnota celkem: 3481 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1741 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na olivovem oleji osmahneme cibulku a cesnek nakrajeny na platky. pridame fazolove lusky (cerstve nebo mrazene) a 100ml mleka a podusime. Pridame krevety - zalezi na velikosti, pri pouziti ''malych'' krevet, staci pridat az ve chvili kdy zmeknou fazolky. pridame smetanu na vareni (jde pouzit s nizsim obsahem tuku a nebo nahradit mlekem) osolime, opeprime podavame s ryzi
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.