- Autor: Bob Hrcak
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 100 |
Cibule | 50 |
Kečup | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Paprika červená | 20 |
Křen | 20 |
Sůl | 5 |
Worcester | 5 |
Bujón suchý stav | 5 |
Energetická hodnota celkem: 2341 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.